Wij worden enthousiast van een breed scala aan innovatieve technologieën die onze wereld beter maken, op kleine én grote schaal. Zelf zijn wij specialisten in subsidie voor het Nederlandse en Europese MKB.

Onze kennis en kunde zetten wij in om ondernemers te voorzien van subsidie voor hun R&D-projecten en investeringen in duurzame, innovatieve en internationale projecten. Hoe wij dat doen, leest u hier.

Duurzaamheid

De extra stap zetten voor een duurzamer bedrijfspand en -voering. Subsidies zijn beschikbaar voor deze investeringen.

Innovatie

Van het eerste onderzoek tot en met het demonstreren van uw technologie, u kunt er subsidie voor krijgen.

“The best way to predict the future is to create it”

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws met ons blog.

Internationaal ondernemen

Wij zijn een handelsland en onderzoeken graag de exportmogelijkheden naar buitenlandse markten dichtbij en ver weg. Subsidies geven een extra duwtje in de rug om de grens te overschrijden.

Sociaal

Subsidies voor sociaal werkgeverschap, van inspiratie tot uitvoering.

“Uitstekende begeleiding bij subsidiemogelijkheden. Voordat we in aanraking kwamen met Nova connect / Lydia nooit echt aangedurfd om subsidies aan te vragen. Een echte topper in haar vak !”

Schaafsma Paper Group

“Een zeer goede en deskundige begeleiding gehad van Lydia. Neemt echt het werk uit handen en leest zich goed in. Een absolute topper!”

Haakman Flowerbulbs BV

“Zaken gedaan met Lydia. Doortastende dame met kennis van zaken. Ik kan haar zeker aanbevelen. Baldwin Stuvel, Finenzo Zaanstad”

Finenzo Zaanstad

Laatste blog artikelen

Bij Nova Connect houden we je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, trends & events binnen ons vakgebied. Dus wil jij altijd op de hoogte blijven? Lees dan ons blog.

Bekijk alles
17 februari 2020

Kunnen wij het maken?

Kunnen wij het maken MIT subsidie? Op 7 april 2020…
16 januari 2020

WBSO-melding 2019

WBSO-melding 2019 Het is weer tijd! In het eerste kwartaal…
18 december 2019

EIA 2020

Update: Energie-investeringsaftrek in 2020 De Energielijst 2020 is gepubliceerd. Hierin…

Onze klanten.

Lokale of internationale ondernemers, in welke branche dan ook. Niets is ons te gek. Onze klanten zijn verspreid over heel Europa en samen zorgen we voor het hoogst haalbare rendement. Lees hier meer over hun verhaal.