Nova Connected to Society

Met onze subsidieservice faciliteren wij reeds projecten die bijdragen aan een beter milieu en maatschappij. Zelf willen wij ook een steentje bijdragen, zowel in kind als in cash.

Hoe doen wij dit?

In cash

Als Girls First Businesspartner van Plan International Nederland dragen we bij aan projecten op het gebied van jongeren en werk. Speciale aandacht gaat hierbij uit naar meisjes en jonge vrouwen. Zij worden wereldwijd nog dagelijks achtergesteld en krijgen vaak de minste kansen. Plan spant zich extra hard in om hun positie te verbeteren zodat ze kunnen uitgroeien tot sterke, zelfstandige vrouwen die over hun eigen leven beslissen

Pro Bono

Regelmatig krijgen wij de vraag of we willen helpen met het schrijven en indienen van een fondsaanvraag voor een maatschappelijk initiatief. De meesten moeten we helaas afwijzen, omdat dit niet onze core business is. Enkelen vinden we echter zo mooi dat we wel pro bono onze diensten willen aanbieden.

Jaarlijks kiezen wij één project waar wij ons voor inzetten.  Meer info over het project van 2019 volgt spoedig.

Fit voor Succes

Wat wij ook belangrijk vinden is een gezond leven. We werken hard voor onze klanten, investeren in persoonlijke groei én zorgen ervoor dat we fit blijven om met z’n allen succes te boeken.

Ook onze klanten en relaties stimuleren wij hierin. Zo lopen we samen de beroemde Dam tot Damloop met ons eigen team, of we sluiten ons aan bij een team van één van onze relaties.

Waarom moeilijk doen als het samen kan.