Subsidiepartner van het MKB

Achtergrond

Nova Connect is in 2015 opgericht vanuit de overtuiging dat MKB’ers het beste geholpen kunnen worden middels een persoonlijke benadering. Onze eerste vraag is niet welke subsidies wij voor een ondernemer kunnen regelen, maar welke ambities de ondernemer heeft die o.a. middels subsidies gestimuleerd kunnen worden. Welke plannen zijn er voor het bedrijf en wat zijn de achterliggende drijfveren van de entrepreneur? Met deze informatie kunnen wij vervolgens een strategisch subsidieplan opstellen voor de lange termijn, welke weer opgedeeld wordt in korte termijn actiepunten.

Naast dat wij subsidiespecialisten zijn, kunnen wij ook goed netwerken. Wij zijn in gesprek met overheden, maar ook met andere subsidieconsultants in Nederland, Europa en wereldwijd. Op deze manier kunnen wij bedrijven aan elkaar verbinden, om ze vervolgens weer te koppelen aan subsidieprogramma’s. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we samen meer weten, sterker staan en verder kunnen komen.

Missie

Het is onze missie om het Nederlands MKB te ondersteunen in hun innovatieve, duurzame en internationale ambities. Dit doen wij door het onderzoeken, aanvragen en afhandelen van subsidies op lokaal, nationaal en Europees niveau.

Visie

Wij willen leven in en bouwen aan een duurzame, innovatieve en inclusieve maatschappij die grensoverstijgend is en diversiteit ondersteunt. Het is onze visie om de grote en diverse groep MKB’ers van Europa te ondersteunen in hun projecten die deze maatschappij werkelijk maken.

Kernwaarden

De kernwaarden die ons bedrijf en onze werkwijze vormen zijn:

  • Betrokken: bij onze klanten en hun projecten, plannen en idee├źn.
  • Ambitieus: wij willen het maximale subsidierendement behalen voor onze klanten.
  • Creatief & Flexibel: wij kijken verder dan onze neus lang is en wijken soms af van de gebaande wegen om het mooiste resultaat te bereiken.
  • Ondernemend: wij gaan actief op zoek naar nieuwe subsidies en jagen achter subsidiemogelijkheden aan.

Samenwerken

Meer informatie over onze exacte werkwijze vindt u op de pagina MKB-subsidieservice.