Subsidieonderzoek

Welke subsidiemogelijkheden zijn er voor uw bedrijf, voor uw investeringen, voor uw projecten, voor uw ideeën en plannen?

Niet alleen is er een oerwoud aan subsidieregelingen, het is ook een landschap wat continu in beweging is. Heel begrijpelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet of dat u geen tijd heeft om op ontdekkingsreis te gaan. Nova Connect is bekend met het subsidielandschap en haar veranderlijkheid. Wij brengen voor uw bedrijf of voor een specifiek groot project alle mogelijkheden in kaart en blijven vervolgens vinger aan de pols houden bij u én bij overheden om zo geen mogelijkheid tot subsidie te missen. Daarnaast brengen wij een advies uit over het benutten van subsidiemogelijkheden en de wijze waarop dit moet gebeuren.

Een overzicht van uw subsidiemogelijkheden?

Wilt u weten of een onderzoek naar subsidies voor uw onderneming interessant is? In een oriënterend gesprek bij u op locatie of telefonisch kunnen wij een inschatting hiervan maken. U kunt contact met ons opnemen voor een gesprek of afspraak, of u kunt via het onderstaande formulier uw gegevens achterlaten. Dan nemen wij contact met u op.

Belangrijke pijlers

Onze overheid wil bepaalde activiteiten en de economie stimuleren. De belangrijkste pijlers van de Nederlandse overheid zijn als volgt:

Duurzaamheid

Innovatie

Internationaal

Sociaal

Aanvragen

Benieuwd naar uw mogelijkheden?