Zomersubsidies

Zomervakantie? Niet in subsidieland!

De zomervakantie staat voor de deur, maar onze business gaat gewoon door. In deze periode zijn er een aantal zeer interessante subsidiekansen voor ondernemers. De deadlines staan begin september gepland, dat betekent dat er tijdens de zonnige zomerdagen aan de aanvragen gewerkt moet worden.

Klinkt vervelend, maar kan ook veel opleveren.

Hierbij een overzicht van enkele subsidies waar u gebruik van kunt maken terwijl uw concurrent aan het bruinbakken is onder de Mediterraanse zon.

MIT R&D-samenwerking

Gaat u samen met een collega-ondernemer een nieuw product, proces of programmatuur ontwikkelen? Dan kunt u gebruik maken van de MIT-subsidie voor R&D-samenwerkingsprojecten tussen ten minste twee MKB’ers.

Subsidie: max € 350.000

Deadline: 10 september

Bekijk deze kans

MKB!dee

Help! Iedereen zoekt personeel, maar er zijn weinig ‘geschikte’ mensen te vinden en te houden. Investeren in personeel middels opleiding is te risicovol voor velen. Heb jij de oplossing? Schrijf je dan in voor de subsidie MKB!idee.

Subsidie: max € 200.000

Deadline 27 augustus

Bekijk deze kans

Praktijkleren

Investeer jij wel in het opleiden van personeel? Heb je afgelopen schooljaar een leerwerkplek aangeboden en dus een leerling begeleid bij het opdoen van praktijkervaring? Vraag dan per leerling subsidie aan.

Subsidie: max € 2.700 per leerwerkplek

Deadline: 16 september

Bekijk deze kans

Eurostars

Ga je internationaal samenwerken met een andere MKB-onderneming uit Europa en ontwikkelen jullie samen een nieuw product met een zeer interessante businesscase? Verdiep je dan in dit subsidieprogramma!

Subsidie: max € 500.000 voor de NLse partijen

Deadline: 12 september

Bekijk deze kans

Wil je meer weten over jouw subsidiekansen deze zomer? Wij werken gewoon door deze zomer en staan paraat om jouw kansen op subsidies te optimaal te benutten.

    In welke sector bent u actief?

    Waar wilt u dit jaar in investeren?

    U maakt mogelijk kans op subsidie. Laat uw naam, email en telefoonnummer achter, zodat wij contact met u kunnen opnemen en de mogelijkheden kunnen bespreken.